sunnuntai 10. huhtikuuta 2016

Metsänpeikko

 Huhhuh. Hiljaiselosta selvitty. Mulla on alkanut nyt viimeinen työssäoppiminen ja siinä on aika paljolti stressaamista, joten blogiin ei ole oikeen jaksanut kirjoittaa. Lisäksi motivaatio on ollut hieman hukassa, sillä blogin ulkoasu ei omaa silmääni miellyttänyt. Nyt asiaan on kuitenkin tullut muutos, sillä ihana Anna loi blogiini uuden ulkoasun. Kiitokset vielä kerran hänelle ! 
Mitään elämää suurempaa ei ole tapahtunut. Muutamat messut olemme käyneet kiertämässä, sekä Helsingin että Tampereen hevosmessut nimittäin. Muutamat ostokset tuli molemmilta messuilta mukaan, mm. nämä Villen päässä olevat suitset. Lisäksi myös full neck-fleece, hännänselvitysaine, uudet pintelit, uusi harjalaukku sekä kyltti Villen karsinan oveen (joka tosin on vielä kiinnittämättä). Ville on myös päässyt omaan tarhaan, eikä ruunan tarvitse enää tarhata kentällä. Eikä meidän siivota yhtä ahkerasti Villen jätöksiä sieltä !! Ruuna kun osaa olla tarhassaan varsinainen sottapytty. 
 Viltsun kanssa on kaikenkaikkiaan mennyt vallan mainosti. Varsinkin laukat ja niiden nostot ovat kehittyneet lähiaikoina paljon ! Pikkuhiljaa, pikkuhiljaa .. Nyt kun päivätkin alkavat valoistumaan ja toivonmukaan kenttäkin alkaa tulemaan parempaan kuntoon, saatte varmasti enemmän ratsastuskuviakin. Maneesissa kun kuvista ei meinaa oikein koskaan tulla mitään ja kun illalla pääsee vasta kahdeksan jälkeen ratsastamaan, ei kuvaajaa ylensä saa mukaan .. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti