maanantai 9. tammikuuta 2017

Lunta tulvillaan

Hei vain taas piiiiitkästä aikaa. Siitähän on jo nelisen kuukautta kun viimeksi tänne blogiin jotain kirjotin. Mitään maailmaa mullistavaa ei ole tapahtunut. Villen kanssa ollaan treenailtu - sekä koulu- että estepuolella. Ville on ollut hyvä ratsastaa ja se on kyllä edennyt hyvää vauhtia. Meidän treenailuista olen postaillut lähes viikoittain instagramiini, joka on siis @lainahevosella.
Olen päässyt Viltsun kanssa myös vähän enemmän hyppelemään ja rohkeutta on mulle tullut siinä hommassa huomattavasti lisää. Oltiin 6.12. kotitallillamme esteharjoituskisoissa, hypättiin vain yksi luokka - 60 cm. Rata oli ihmeenkin sujuva ja Viltsu oli tosi menossa. Valitettavasti viimeinen este tiputettiin alas, koska jäin aivan liikaa varmistelemaan siihen. Vaikeahan se on hypätä kun ohjissa joku roikkuu ?
Nämä kuvat ovat otettu tältä päivältä. Vihdoin ja viimein muistin napata kameran mukaan. Otinkin Villestä tarhassa muutamat kuvat, joista tulikin ihan kivoja, kun heppakin jaksoi poseerata. Näin talvella on kuvien ottaminen muutenkin haastavaa, kun pimeä tulee niin kovin aikaisin.

Katsotaan miten seuraavaa postausta kirjoittelen - en halua luvata liikoja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti