maanantai 5. syyskuuta 2016

Hirvikärpäsiä pakoon

          
 Piitkästä aikaa käytiin Miljan kanssa ottamassa sekä VIllestä että Ristosta poseerauskuvia. Viltsu olikin jälleen melko hyvällä poseerauspäällä ja kuvista tulikin kivoja ! Löydettiin hieman metsäisempi taustakin !
 Mitäs meille sitten kuuluu ? Ollaan tässä lähiaikoina käyty muutamissa valmennuksissa ja aloitettu viikottaiset ratsastustunnit jälleen. Ville on liikkunut lähiaikoina tosi hyvin ! Vasemman laukan kanssa on ollut hieman ongelmia, mutta ainakin viimeisimmillä ratsastuskerroilla Ville on ollut vasempaankin laukkaan erinomainen. Viltsu kehittyy kokoajan lisää ja lisää. On ollut myös kivaa ratsastaa pitkästä aikaa viikottain opettajan silmän alla. Yksinään ratsastellessa tulee helposti päästettyä sekä itsensä että Villen liian helpolla. Ville on myös käynyt Helmin toisen ylläpitäjänsä kanssa kisaamassa muutamat estekisat. Tänään myös hain sovitukseen muutaman satulan, sillä tähän asti olemme lainanneet tallinomistajan/opettajani satulaa. Nyt olisi kuitenkin aika hankkia Viltsulle ihan ikioma !
 Ville ja muut yksärit tulivat viime yöksi ensimmäistä kertaa sisälle. Nyt siis alkaa taas karsinan siivoukset ja veden kannot. Juteltiin tänään juuri Miljan kanssa, että hetkisen se karsinankin siivaminen tuntuu kivalta - mutta kun ne kunnon kurakelit ja paukkupakkaset tulevat, ei se karsinankaan siivoaminen enää niin miellyttävää puuha ole. 

Tänään käytiin tosiaan Miljan kanssa pitkästä aikaa kunnon maastolenkillä. Ville oli kovin innoissaan kaverista ja laukassa heppa olisikin halunnut mennä hieman lujempaa kuin oli tarkoitus. Tehtiin noin tunnin pituinen lenkki. Alkumatka menikin sutjakasti ja taisin ehtiäkin tokaista ettei yhtäkään hirvikärpästä ollut vielä näkynyt. Kun mentiin erään pienemmän polun läpi metsässä, alkoi näitä kamalia ötököitä lentää joka suunnasta ja saatiinkin maastolenkin päätteeksi etsiä näitä hirvityksiä sekä hevosista että itsestämme. Maastoreissu itsessään oli kyllä mukava hirvikärpäsiä lukuunottamatta. Oli kivaa päästä pitkästä aikaa kunnolla laukkailemaan ! 

Huomenna mulla on tunti poikkeuksellisesti, sillä torstaina olen iltavuorossa töissä, josta syystä en pääse vakiotunnilleni ratsastamaan. Jos teitä kiinnostaa hieman aktiivisemmat kuulumiset elämästämme, menkää seuramaan uutta instagram-tiliäni, jonka tein. Sinne päivittelen useammin Villen kuulumisia. Tilin löytää nimellä @lainahevosella.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti